Opetussuunnitelma

Tälle sivulle tulee asiaa opetussuunnitelmista, vuosisuunnitelmista sekä kurssisuunnitelmista...

bulletValtakunnalliset perusteet.
bulletUunituore Käsityön opetussuunnitelma 2003. Huomioitavia asioita uudessa opetussuunnitelmassa:
bullet1 - 2 -luokkien käsityötä nimitetään käsityöaskarteluksi.
bullet3 - 4 -luokilla kaikilla oppilailla samansisältöinen KÄSITYÖn opetus. SIIS valinta TN tai TS vasta 4. luokan keväällä.
bullet5 - 7 -luokilla valinta joko tekniseen työhön tai tekstiilityöhön. Tämän lisäksi opetetaan noin neljännes vuoden oppitunneista vaihtotyöskentelynä tai yhteisprojekteina. Tällä tavalla saavutetaan se, että toisen käsityön osa-alueen valinta ei sulje toista pois.
bullet8 - 9 -luokilla tekninen työ valinnaisaine. Sääksjärven koulussa voi valita pitkäksi valinnaksi joko TEKNISEN TYÖN tai TEKNOLOGIAN ja Hakkarin koulussa valita voi PUUTEKNIIKAN, METALLITEKNIIKAN tai KONE- JA SÄHKÖOPIN.

bulletSääksjärven koulun PITKÄT VALINNAISAINEET 8-9 luokille v.2002 - 2004.
bulletYhteisen käsityön opetusjärjestelyjä Lempäälässä 12/2001.

SÄÄKSJÄRVEN KOULU

bulletVuosisuunnitelma 2003 - 2004. Luokat 6 - 9.
bulletVuosisuunnitelma 2004 - 2005. Luokat 5 - 9.